Sjamanistisch Transformaties

Beleef jou sjamanistisch transformatie samen met andere vrouwen

Ontdek je vrouwelijke essentie en authenticiteit

Start nieuwe vrouwengroepen sjamanistische rituelen in februari 2022, meld je nu aan!!

Om de ervaring van een enkel ritueel daadwerkelijk in je dagelijkse leven te integreren, om je diepere verlangen die je hebt ontmoet werkelijk tot manifestatie te brengen bied ik de mogelijkheid voor een transformatie traject samen met andere vrouwen. Een reis van zes aansluitende maanden waarin je als vrouw samen komt met andere vrouwen en verschillende rituelen ontvangt waarin je de reis naar binnen gaat ervaren. De reis naar je vrouwelijke lichaam waarin je de kracht van overgave en ontvangen zult gaan ervaren en je vrouwelijke wijsheid zult ontmoeten en leren belichamen. In de nabijheid van andere vrouwen een reis maken waarin je instaat wordt gesteld diepere lagen binnen in jezelf aan te raken, je schaduw in het licht te brengen, tot kracht te transformeren en te belichamen in diepe verbinding met moeder aarde. Te ervaren hoe het werkelijk is om in verbinding te zijn met je diepste verlangens van vrouw zijn.
Een intieme setting van maximaal 6 vrouwen waarin je je eigen transformatie reis gaat maken en van ieder unieke vrouwelijke potentie die in de groep aanwezig is gaan leren.

Programma

Het zes maanden traject bestaat uit:

  • Iedere maand 1 avond waarin je in een ritueel een verdiepend thema zal ontvangen samen met andere vrouwen;
  • Het ontvangen van een opdracht voor thuis dat is gekoppeld aan het thema van de betreffende avond waarmee je die maand mee aan de slag gaat;
  • Als afsluiting een cacao ceremonie om alles wat je hebt mogen ervaren dieper te belichamen onder geleiding van de cacao spirit.
  • 1 keer per maand  1,5 uur samenkomen online met de vrouwengroep
 
Voel je bij het lezen een ‘YES’ neem dan contact met me op. Dan kunnen we samen verkennen of dit traject iets voor je is.
 

Agenda

Groep: 6 vrouwen

Duur: 6 maanden aaneensluitend

Data:

22 februari, 22 maart, 5 april, 17 mei, 28 juni, 12 juli 2022
Dinsdagavonden van 19.00 tot 22.00 uur

24 februari, 24 maart, 7 april, 17 mei, 28 juni, 12 juli 2022
Donderdagavonden 19.00 tot 22.00 uur

Bijdrage: 610 euro p.p. voor 6 maanden traject

Locatie: Veneweg 136 Wanneperveen

Individueel traject is ook mogelijk.

Bijdrage: 1050 euro.

Duur: 6 maanden aaneensluitend

Start: in afstemming

Nieuwe locatie

Moonheart verhuisd naar Wanneperveen!!

Na lange tijd in de Wijk mijn rituelen en ceremonies te hebben mogen organiseren heb ik deze plek achter me te laten. Tijd voor een nieuw begin!

Ik nodig jullie uit om de nieuwe plek voor mijn rituelen en ceremonies te komen ervaren. Deze plek heb ik samen met mijn geliefde in ons eigen huis gecreëerd. Ons huis ligt in een klein dorpje Wanneperveen in Overijssel omringd door prachtige natuur met heel veel water. Het is het grootse aaneengesloten laagveen moerasgebied van Noordwest Europa. De kracht van dit land en de sterke aanwezigheid van het element water laat mijn rituelen en ceremonies een prachtige intense stroming ervaren. Grote meren en moerasgebieden, ik geniet intens van dit wilde land met zijn wilde dieren, reeën, vossen, bijzondere watervogels zoals ganzen en zeearenden. Dankbaar om dit land te mogen voelen en er mijn rituelen en ceremonies te geven. Dank moeder aarde voor dit grote geschenk!

Het hart is de connectie met de ziel en de bron waar de creatieve levensenergie stroomt.