Sjamanistische rituelen en kundalini yoga weekend voor vrouwen

Weekend: 3,4,5 juni | Weekend: 8,9,10 Juli | Weekend: 30 sept, 1,2 oktober

Ben je op zoek naar een intense spirituele ervaring waarin je in diepe verbinding wordt gebracht met ‘echt vrouw zijn’? Heb je het verlangen je authentieke vrouwelijke wijsheid te ontmoeten en het meer te integreren in je dagelijkse leven? Voel je het verlangen om samen met andere vrouwen de reis naar de diepte van je lichaam te gaan ervaren…

Voel je welkom, met liefde,

Moonheart, Wim en Marjo

Agenda

  • Wanneer

Weekend: 3,4,5 juni
Weekend: 8,9,10 Juli
Weekend: 30 sept, 1,2 oktober

  • Voor wie: het weekend is alleen toegankelijk voor vrouwen.
  • Aantal deelnemers: maximaal zeven. 
  • Taal: Nederlands

Jouw ervaring

In de retraite Sjamanistische transformatie rituelen en kundalini yoga zullen wij,  Moonheart en Kundalini Yoga docent Wim, jou geleiden in een intense twee daagse spirituele reis waarin wij jou met onvoorwaardelijke liefde en aanwezigheid in verbinding brengen met de intense creatie-kracht van volledig vrouw zijn. Een reis die je mee zal nemen van hoofd naar hart, dieper je lichaam in, jouw heilige tempel waarin wij samen een veld creëren waarin alles kan en mag gebeuren. In overgave  laten we je ervaren en voelen wat aandacht vraagt binnen in jou en wat heling nodig heeft, de weg naar diepe transformatie. Een individuele reis in de liefdevolle aanwezigheid van andere vrouwen.

Wat ga je doen

Tijdens het weekend ontvang je op de ochtenden krachtige kundalini yoga door docent Wim. Op de zaterdagmiddag een intens sjamanistisch cacao ceremonie en op de zondagmiddag een sjamanistisch integratie ritueel door Moonheart. Tijdens deze dagen zal je heerlijke biologische, verse en 100% plantaardige maaltijden ontvangen gemaakt door voedingsdeskundige Marjo. Deze maaltijden zullen een ondersteuning geven in de kracht van dat wat je zal ervaren tijdens dit weekend.

Waar zal je zijn

Deze retraite wordt gehouden in De Imme, gelegen op een prachtige locatie midden in het waterrijke natuurgebied de Weerribben. Omringd door de elementen van Moeder Aarde: aarde, lucht, water en vuur. Een plek die bijdraagt aan diepe heling en verbinding met onvoorwaardelijke liefde voor jezelf samen met de andere vrouwen!

Nieuwsgierig naar de locatie en wie we zijn en wat we doen?
De Imme www.weerribben.eu 

Praktische informatie

  • Deelnemersbijdrage € 550 per persoon per weekend. Dit zijn de kosten voor de Sjamanistische transformatie rituelen, de Kundalini yoga training, twee overnachtingen in 1-, of 2-bedskamers (inclusief beddengoed en handdoeken), en alle maaltijden.
  • Email info@moonheart.nl voor meer informatie en boekingen
  • Bereikbaarheid:  per auto of OV (station Steenwijk, vandaar ophalen). Vanaf een parkeerplaats in de buurt wordt je opgehaald met een boot. Na een vaartocht van ongeveer 10 minuten arriveer je bij De Imme. Adres groepsaccommodatie: De Imme, Oudeweg 113, 8376 HS  Ossenzijl. Adres parkeerplaats: Kalenberg Noord 2, 8377 HC  Kalenberg. Klik hiervoor meer informatie over de bereikbaarheid.

Het hart is de connectie met de ziel en de bron waar de creatieve levensenergie stroomt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *