Gedurende deze bijzondere middag zal ik een heilige ceremoniële ruimte creëren waarin je samen met je sisters de reis met de cacao spirit gaat maken. De cacao spirit is een vrouwelijke energie en een echte hartopener. ‘Laat je door haar liefdevol meenemen op reis vanuit je hoofd naar je hart.

We starten de ceremonie met het samen drinken van de cacao. De kracht van dit magische drankje is dat het je diep in contact brengt met je innerlijke wereld waarin je de diepte van je gevoelens gaat ervaren, je mee kan nemen naar de dieptes van je onderbewustzijn. De spirit brengt je precies daar waar je staat in het leven en wat aandacht binnen in jou vraagt. Zij zal het licht schijnen daar waar heling voor jou nodig is. Iedereen zal de reis dan ook op een andere manier gaan ervaren. Door middel van muziek, drum, mantra’s en geleide meditatie, zal je worden gedragen en beschermd onder geleiding van Moonheart en in aanwezigheid van je sisters.

Een intens heilige reis die je in verbinding brengt met je lichaam, je ziel en de wijsheid die daarin verborgen ligt. Samen met andere vrouwen je licht en schaduw te ontmoeten laat je de kracht van verbinding ervaren met jezelf en met je sisters. Een dag waarin het vrouw zijn en vrouw voelen centraal staat. De liefdevolle krachtige energie van Moonheart en de aanwezigheid van je sisters zal je een ervaring geven die je niet snel zal vergeten en die je verder helpt op je pad naar bezieling.

PROGRAMMA

  • Inloop 14.30 tot 15.15 kopje thee
  • Begin Cacao ceremonie 15.30
  • Afsluiting 20.00

Moonheart zet op krachtige en zachte wijze een ceremonie neer waarin we de cacao samen zullen opdrinken, mantra’s gaan zingen en muziek zullen maken. Daarna is er voor iedere vrouw de ruimte om een eigen plek te creëren waarin je de reis met de cacao spirit gaat ervaren. Vaak is dit liggend en aan het einde van de ceremonie is er de mogelijkheid om meer in verbinding te gaan met andere sisters door dans en beweging.

Praktische Info

Data & Tijd

  • Zaterdag 29 augustus van 14.30 tot 20.00 uur nog 1 plek vrij
  • Zaterdag 5 september van 14.30 tot 20.00 uur nog 4 plekken beschikbaar
  • Zaterdag 3 oktober van 14.30 tot 20.00 uur, nieuw ingepland.
  • Zondag 1 november van 14.30 tot 20.00 uur, nieuw ingepland.

Lokatie

Ik heb een mooie ceremonie ruimte in onze rietgedekte boerderij in De Wijk. Adres: Commissieweg 2 7957 ND De Wijk

Groepsgrootte

De groep zal maximaal uit zeven mensen bestaan. Bij aanmelden graag voorkeur voor datum vermelden.

Kosten

Voor deze middag vraag ik een bijdrage van 90 euro* inclusief drinken en het samen eten als afsluiting van de ceremonie.

Aanmelding

Heb je het verlangen mee te doen, meld je dan aan met onderstaand formulier of mail me naar info@moonheart.nl. Voel je bij het lezen wel het verlangen maar twijfel je of dit nu iets voor jou is? Neem dan gerust contact met mij op. Ik zal met liefde je overwegingen aanhoren en eventuele vragen beantwoorden.

*Is de bijdrage te hoog voor je maar heb je een groot verlangen toch mee te doen, er is in overleg veel mogelijk. Laat het me weten.

Aanmelden of Vragen

©[2018] MoonHeart Commissieweg 2 7957 ND De Wijk - KvK nummer: 73435287

 

WebDesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?