Shamanic Womb journey and the dive into the feminine mysteries!

Drie vrijdagen verspreid over drie maanden, start in februari 2022,
Groep van 7 vrouwen, wees welkom!

Wat gaan we doen

Op een prachtige locatie midden in de natuur zal ik je gedurende drie vrijdagen mee nemen op een intense sjamanistische reis naar de wereld van het vrouwelijke mysterie!
In de aanwezigheid van andere vrouwen breng ik je in verbinding breng met de creatie kracht van je unieke vrouwelijke essentie door verschillende sjamanistische reizen, de kracht van rituelen en ceremonies te gaan ervaren en te verbinding het heilige veld en van vrouw zijn.

Door beweging, dans, geluid, authentieke stem, zal ik je steeds dieper en dieper in verbinding brengen met je lichaam. Het ondergaan van intensieve sjamanistische reizen waarin je de onderwereld en de kracht van het donkere licht in de diepte van de aarde ontmoet en leert te belichamen. Verschillende tools die je instaat stellen door je diepere lagen heen te bewegen en in verbinding te komen met de oerkracht van jouw vrouwelijke essentie.

‘ The descent is a surrender into the mystery.
To give up all you think you know.
To let go of any identity of who you think you might be.
To give yourself as a devotional prayer.
To the authentic current rising through you from the empty center.
In our wombs, after the full surrender, the rejuvenating stem cells awaken, and recreate themselves to support the potential of new life coming in the next cycle.  
The original Resurrection happening naturally, and cyclically in our bodies. 
Through the portal of descent new life emerges. 
Surprise gifts and treasures more glorious than you can even imagine. 
A knowing of your primal power and birthright.’ 


Beloved are you ready to surrender?

Praktische informatie 

Groep: 7 vrouwen

Duur: drie vrijdagen van 10.00 tot 21.00 uur. Verspreid over drie maanden beginnend in februari 2022. 

Data: vrijdag 11 februari, 25 maart, 22 april 2022

Bijdrage: 600 euro voor drie dagen.

De bijdrage is voor het ontvangen van verschillende ceremonies gedurende deze dagen, en als afsluiting op de laatste vrijdag een cacao ceremonie. Drie keer een vegetarische lunch en avondmaaltijd.

Locatie: Groepsaccommodatie ‘De Uelenspieghel’

Adres: Winkelsteeg 5 – 7975 PV – Uffelte 

Website: www.uelenspieghel.nl

Nieuwe locatie

Moonheart verhuisd naar Wanneperveen!!

Na lange tijd in de Wijk mijn rituelen en ceremonies te hebben mogen organiseren heb ik deze plek achter me te laten. Tijd voor een nieuw begin!

Ik nodig jullie uit om de nieuwe plek voor mijn rituelen en ceremonies te komen ervaren. Deze plek heb ik samen met mijn geliefde in ons eigen huis gecreëerd. Ons huis ligt in een klein dorpje Wanneperveen in Overijssel omringd door prachtige natuur met heel veel water. Het is het grootse aaneengesloten laagveen moerasgebied van Noordwest Europa. De kracht van dit land en de sterke aanwezigheid van het element water laat mijn rituelen en ceremonies een prachtige intense stroming ervaren. Grote meren en moerasgebieden, ik geniet intens van dit wilde land met zijn wilde dieren, reeën, vossen, bijzondere watervogels zoals ganzen en zeearenden. Dankbaar om dit land te mogen voelen en er mijn rituelen en ceremonies te geven. Dank moeder aarde voor dit grote geschenk!

Het hart is de connectie met de ziel en de bron waar de creatieve levensenergie stroomt.