Ik sta in de krant! Ik ben echt superblij met de reportage die de Meppeler Courant afgelopen weekend over mijn Sjamanistische werk heeft geplaatst. Zo fijn dat de journalist precies heeft weten te verwoorden waar het voor mij over gaat: bewustwording, echtheid, mensen die puur zijn, liefde en aandacht. Hoe het Sjamanisme een verrijking voor de medische wereld zou kunnen zijn en hoe ik daar met veel enthousiasme mijn bijdrage aan wil leveren. Voor een ieder die nieuwsgierig is, hier kun je het artikel lezen bij de Meppeler Courant (of zoom in om onderstaande foto te lezen):

Zelf Ervaren? Kom naar de introductie bijeenkomst Droomritueel

Ben je nieuwsgierig en wil je zelf ervaren wat een Sjamanistisch ritueel voor jou kan betekenen? Kom dan naar de introductiebijeenkomst die ik op zondag 13 januari van 13.30 – 16.00 organiseer. Dit is een 2,5 uur durende sessie waarin ik vertel over de droomrituelen, mijn eigen reis hierin en over mijn manier van werken. Het laatste uur zal ik de groep kort een droomritueel laten ervaren en ook een persoonlijk ritueel met iemand demonstreren. Interesse? Voor de bijeenkomst vraag ik een kleine bijdrage van €10,-. Ik heb plek voor maximaal 8 personen, dus meld je hier snel aan >>

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©[2018] MoonHeart Commissieweg 2 7957 ND De Wijk - KvK nummer: 73435287

 

WebDesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?