Referenties

Wil je nog een bedanken voor de fijne bedding die je legt met je mooie rustige zijn en je mooie ruimte. Het voelt heel fijn en veilig voor mij in ieder geval. Ook hoe je de ceremonie hebt opgebouwd, was perfect voor mij. Ik was al heel erg ontroerd toen de spirit van Cacao binnen kwam toen tegenover jou zat met mijn schaaltje cacao. Zo mooi zacht en toch zo duidelijk aanwezig… Je hebt hebt in energie wel mee gekregen denk ik, maar ik heb echt een fantastische reis gehad! In de vakantie had ik een dans / droom retraite gedaan, waar ik al heel duidelijk mezelf mocht zien staan voor wie ik in wezen ben. Deze reis met Cacao heeft dat nog eens versterkt. Er kwam zo veel moois voorbij, dat het nauwelijks te onthouden en te beschrijven is allemaal. Maar ik voelde me totaal verbonden met mezelf en kon mezelf zien in al mijn pracht en in mijn kracht en in mijn zachtheid. Mijn Sjamanistische deel kwam zo duidelijk naar voren, ik voelde de verbinding en het gesprek met de bomen, de planten en met moeder Aarde. Aan het begin van de reis werd ik geroepen door moeder Ayahuasca, wat ik echt heel bijzonder vind. Ik wil dit al zo’n 7 a 8 jaar doen, maar voel zo sterk dat ik moest wachten op het juiste moment. En ik ben nu blij dat ik dat heb gedaan, nu kan ik mezelf er helemaal aan over geven. Wat ik ook merkte met de Cacao, ik kon het helemaal toe laten in mijn systeem en in mijn lichaam. Terwijl ik een verleden heb met paniek aanvallen en helemaal geen vertrouwen hebben in mijn lichaam. Nu kan ik er helemaal zijn en dat voelt echt super krachtig.
Anoniem
Nederland
Ik ben nu 2 keer bij Moonheart geweest voor een ritueel. Deze tweede keer was nog intenser dan de eerste. Moonheart nam mij mee naar mijn innerlijke kind en liet mij mijn schaduwkant zien op zo’n liefdevolle manier waarbij ik mij veilig voelde om deze reis te maken. Nog nooit ben ik zo diep gegaan en wat was het nodig. De dag erna voelde ik me als herboren, enorm creatief en wat een levensenergie! Ik zet regelmatig fijne muziek op en durf weer vrijer te bewegen. Ik ben enorm benieuwd wat de volgende keer teweeg gaat brengen! Lieve Moonheart wat doe je een mooi werk! Bedankt dat je mij wil helpen deze mooie en spannende reis te maken. Tot snel!
Kelly
Nederland
Marlouk, dank voor het liefdevolle, open welkom wat je creëert om binnen dat veld ons als koppel te ontvangen. Je stemt af en laat ontstaan. Zo werd het ritueel een reis naar binnen, naar het hart, het lichaam. En ook een reis naar de ander, met de ander. Je begeleiding met muziek, geluid, beweging, stilte, aanraking is steeds een uitnodiging om de reis te vervolgen, met wat zich ook aandient, om dat in aanwezigheid te ervaren. Wij zijn dankbaar dat je op ons pad bent gekomen om zo Liefde te ervaren voor onszelf, voor elkaar. Voor ons een waardevolle kennismaking met het sjamanisme!
Petra & Thibaut
Nederland
Ik zit nog lekker in de vertraging en mijn schouders zijn zo goed als pijnvrij! Voel een hele grote dankbaarheid naar jou, naar Moonheart en Moeder Aarde.
Lara
Apeldoorn
Onze ontmoetingen heb ik altijd als verwarmend ervaren. Ik vind jou een heel bijzondere, intelligente en krachtige vrouw. Bewondering heb ik voor jouw kracht bij jezelf te blijven. Vooral onze individuele healing-sessies vond ik fijn en helend. Dit jaar kom ik zeker terug voor een persoonlijk ritueel. Mijn ontmoetingen met jou hebben mij meer inzicht gegeven. Maar bij mijn gevoel blijven, en dus bij mezelf, is en blijft lastig. Het hoofd draait nog immer overuren. Waarschijnlijk voor mij een levenslange uitdaging.
Ingrid
De Wijk
Ik ben nog steeds ondersteboven van het ritueel en de ontmoeting met jou. Ik ben je zo dankbaar en laat mij de komende tijd leiden vanuit mijn gevoel.
Mariella
Leeuwarden
Ik ervaarde een slechte energieverdeling in mijzelf en Marlouk heeft mij in haar sessie weer in balans gebracht. Ik heb rust in mijn hoofd gekregen door stil te staan bij mijn behoefte. Daardoor kwam er ook weer balans in mijn lijf en in mijn energie. Tijdens de sessie voelde ik mijn energie stromen in de vorm van warmte, erg prettig om te ervaren. We hebben fijne gesprekken gehad die me inzicht hebben gegeven in hoe ik meer kan aarden.
K. Lonsain
Nederland
De periode voor de cacao ceremonie had ik last van malende, negatieve gedachten. De ceremonie was een bijzondere ervaring, ook door de rust, wijsheid en liefde van Marlouk. Nu voel ik een innerlijke rust. Het lijkt of de energie weer is gaan stromen en ik met meer liefde naar dingen kan kijken. Ik voel me ècht lekker Marlouk! Gister had ik nog wel last van koppijn, vooral in de rechterkant. Het gevoel was heel sterk dat er van alles ‘gedaan’ werd. Dank je wel lieve Marlouk. Ik vind het wel lastig de juiste woorden te vinden voor wat ik voel, maar bovenstaande vat het volgens mij aardig samen.
Marieke Bloemberg
Nederland
Een heel puur persoon met veel kracht en liefde, zonder oordelen en veel ruimte voor jou. Op een bijzondere manier komen de juiste onderwerpen omhoog en zowel met woorden als met energie geeft Marlouk er aandacht aan, waardoor er rust en ruimte ontstaat, na de sessie voelde ik energie en kracht. Intens zuiver persoon, we kenden elkaar niet maar ik voelde meteen dat Marlouk de juiste persoon is. Zeer oprecht geeft ze haar sessies. Erg blij met de ervaringen en healing van Marlouk.
Nancy
Nederland
Marlouk heeft een zachte, krachtige energie. Mijn eerste ontmoeting met haar voelde als vertrouwd en veilig. Marlouk nodigt je uit om jezelf te zijn en vanuit dat authentieke veld de wereld in te gaan. Bijzonder aan haar vind ik haar vermogen tot het uiten en delen van ook haar eigen kwetsbaarheid, waardoor ze je direct meeneemt naar de kern van een oprecht samenzijn. Rust, stilte afgewisseld met opbouwende energie kenmerken ons bijzondere contact. Ik ben blij Marlouk in mijn leven te hebben.
Kim
Amsterdam