Ik zit nog lekker in de vertraging en mijn schouders zijn zo goed als pijnvrij! Voel een hele grote dankbaarheid naar jou, naar Moonheart en Moeder Aarde.

Lara, Apeldoorn

Onze ontmoetingen heb ik altijd als verwarmend ervaren. Ik vind jou een heel bijzondere, intelligente en krachtige vrouw. Bewondering heb ik voor jouw kracht bij jezelf te blijven. Vooral onze individuele healing-sessies vond ik fijn en helend. Dit jaar kom ik zeker terug voor een persoonlijk ritueel. Mijn ontmoetingen met jou hebben mij meer inzicht gegeven. Maar bij mijn gevoel blijven, en dus bij mezelf, is en blijft lastig. Het hoofd draait nog immer overuren. Waarschijnlijk voor mij een levenslange uitdaging.

Ingrid, De Wijk

Ik ben nog steeds ondersteboven van het ritueel en de ontmoeting met jou. Ik ben je zo dankbaar en laat mij de komende tijd leiden vanuit mijn gevoel.

Mariëlla, Leeuwarden

Marlouk is een lieve, zachtaardige vrouw met een groot hart. Ik heb van haar het inzicht mogen ontvangen wat het betekent om je hart open te stellen voor een ander. Iets dat normaal gesproken jaren van therapie, meditatie en training vergt.

Roger Best

De ceremonie was een bijzondere ervaring, ook door de rust, wijsheid en liefde van Marlouk. Nu voel ik een innerlijke rust. Het lijkt of de energie weer is gaan stromen en ik met meer liefde naar dingen kan kijken.

Marieke Bloemberg

De periode voor de cacao ceremonie had ik last van malende, negatieve gedachten. De ceremonie was een bijzondere ervaring, ook door de rust, wijsheid en liefde van Marlouk. Nu voel ik een innerlijke rust. Het lijkt of de energie weer is gaan stromen en ik met meer liefde naar dingen kan kijken. Ik voel me ècht lekker Marlouk! Gister had ik nog wel last van koppijn, vooral in de rechterkant. Het gevoel was heel sterk dat er van alles ‘gedaan’ werd. Dank je wel lieve Marlouk. Ik vind het wel lastig de juiste woorden te vinden voor wat ik voel, maar bovenstaande vat het volgens mij aardig samen.

Marieke Bloemberg

Moonheart is een lieve, zachtaardige vrouw met een groot hart. Op een idyllische plek heb ik van haar het inzicht mogen ontvangen wat het betekent om je hart open te stellen voor een ander. Een spiritueel concept (als je hier een andere formulering voor hebt👍🏾) dat normaal gesproken jaren van therapie, meditatie en training vergt. Zij vroeg mij om in kleermakerszit voor haar te komen zitten. Daarna legde ze haar beide handen op mijn kruin. Op dat moment voelde ik een straal energie mijn lijf binnenstromen die mij van binnen verwarmde. Even later leek het alsof ze met haar handen het ‘deksel’ van mijn schedel schroefde om vervolgens mijn geest (of beter astrale lichaam/ ziel) uit mijn lijf te halen. Daarna begon ze mijn geest te masseren en dat voelde heerlijk ontspannen. Hoe lang dit hele ritueel heeft geduurd zou ik niet kunnen zeggen: een half uur, vijf minuten, geen idee. Na afloop voelde ik me verlicht, ontspannen. Dezelfde soort ontspanning die je voelt na een lange vakantie of een middagje sauna. Dit ontspannen gevoel bleef ook in de dagen na de sessie aanhouden. Ik kan eenieder een behandeling door Moonheart zeker aanraden!

Roger Best, 50 jaar

Ik ervaarde een slechte energieverdeling in mijzelf en Marlouk heeft mij in haar sessie weer in balans gebracht. Ik heb rust in mijn hoofd gekregen door stil te staan bij mijn behoefte. Daardoor kwam er ook weer balans in mijn lijf en in mijn energie. Tijdens de sessie voelde ik mijn energie stromen in de vorm van warmte, erg prettig om te ervaren. We hebben fijne gesprekken gehad die me inzicht hebben gegeven in hoe ik meer kan aarden.

K. Lonsain

Een heel puur persoon met veel kracht en liefde, zonder oordelen en veel ruimte voor jou. Op een bijzondere manier komen de juiste onderwerpen omhoog en zowel met woorden als met energie geeft Marlouk er aandacht aan, waardoor er rust en ruimte ontstaat, na de sessie voelde ik energie en kracht. Intens zuiver persoon, we kenden elkaar niet maar ik voelde meteen dat Marlouk de juiste persoon is. Zeer oprecht geeft ze haar sessies. Erg blij met de ervaringen en healing van Marlouk.

Nancy

Marlouk heeft een zachte, krachtige energie. Mijn eerste ontmoeting met haar voelde als vertrouwd en veilig. Marlouk nodigt je uit om jezelf te zijn en vanuit dat authentieke veld de wereld in te gaan. Bijzonder aan haar vind ik haar vermogen tot het uiten en delen van ook haar eigen kwetsbaarheid, waardoor ze je direct meeneemt naar de kern van een oprecht samenzijn. Rust, stilte afgewisseld met opbouwende energie kenmerken ons bijzondere contact. Ik ben blij Marlouk in mijn leven te hebben.

Kim, Amsterdam

Referenties zijn tevens te lezen op mijn profiel op It’s Just Therapy >>

©[2018] MoonHeart Commissieweg 2 7957 ND De Wijk - KvK nummer: 73435287

 

WebDesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?