"Een ritueel is een mooie manier om mensen te laten ervaren hoe ze hun eigen begrenzingen kunnen overstijgen. Een ritueel is niet zomaar iets ondergaan, je gaat aan het werk, het onderwerpt je aan een proces van transformatie. We creëren een heilige ruimte waarin we een dialoog aangaan met het hogerbewustzijn, met de spirits, de voorouders en het goddelijke. Dit leidt ons naar de wereld van de ziel en naar heling."

Guide yourself to your own new story

Een ritueel kan voor allerlei verschillende situaties die je in je leven tegenkomt heel ondersteunend zijn. Je zou kunnen denken aan bijvoorbeeld een ziekte die je met je meedraagt en daarmee meer in verbinding willen komen, het verlies van een dierbare verwerken, vast zitten in je leven en een andere weg willen inslaan etc. Evenals mooie onderwerpen in het leven bijvoorbeeld het vieren van een geboorte, voor de liefde willen ervaren voor jezelf en/of voor je partner. Het kan zowel individueel als in een groep. Bijvoorbeeld voor families en zelfs mogelijk voor organisaties. 
Alles wat voor jou belangrijk is en de aandacht vraagt kan in een ritueel op een krachtige wijze worden belicht en getransformeerd. Het stelt je instaat om de situatie in je leven beter te begrijpen en er anders mee om te leren gaan. Voor mij is het belangrijk dat je de ruimte voelt om samen met mij je eigen ritueel te laten ontstaan. Tijdens mijn rituelen gebruik ik meestal mijn sjamanistische drums en maak ik contact met wat er nodig is voor jou. In overleg bekijken we samen wat je nodig hebt en op wat voor manier het ritueel mag ontstaan.

Veilige setting

Je zult mij als liefdevol en betrokken ervaren, waardoor je je veilig en gezien zult voelen. Ik laat je de kracht van het naar binnen richten zelf ervaren. Alles wat zich in jou openbaart is altijd afgestemd op wat je kunt dragen en nodig hebt. De rituelen zijn voor alle leeftijden toegankelijk.

Life Changing

Als je in een sessie je essentie hebt ervaren dan is dat nog maar het begin. Eenmaal bewust van wat er in jouzelf leeft zul je je leven ook anders bekijken en gaan ervaren. Stap voor stap zal je dichterbij jezelf komen, het leven leiden vanuit jouw hart, jouw essentie, jouw zielsmissie. 
De sessie alleen is niet voldoende om deze intense transformatie in beweging te zetten en te houden. 
Dat vraagt om toewijding, je zult veel dingen in het dagelijkse leven anders gaan ervaren. Een richting die veel van je vraagt maar ook het allermooiste (terug)geeft :

‘Het in contact komen met je creatieve flow, je levensenergie, je innerlijke wijsheid en het tot manifestatie brengen van je droom.’

Praktische informatie

  • Een persoonlijk ritueel duurt 1,5 uur en kost €100,-

Draag gemakkelijk zittende kleding en zorg dat je de rest van de dag vrij bent.

Ritueel op Afstand

Mijn sessie ruimte in Drenthe is niet voor iedereen gemakkelijk te bereiken daarom ben ik recent gestart met het geven van rituelen op afstand. We starten de sessie telefonisch, je brengt jouw vraag in en we bespreken kort de achtergrond ervan, dit duurt ongeveer een half uur. Nadat we hebben opgelegd start ik met het ritueel waarin ik je intentie inbreng en door middel van trance drummen contact maak met de spirits die mij vertellen waar je staat en welke boodschap ik aan je mag overbrengen. Daarna hebben we weer telefonisch contact om het ritueel te bespreken, ook hier neem ik ongeveer een half uur voor. Je mag tijdens het ritueel zelf op afstand ook meedoen, ik kan je uitleggen hoe je dat doet, maar dat hoeft niet. Ik heb hier een uitgebreide blog beschreven hoe een ritueel op afstand wordt ervaren >

Enkele Voorbeelden

Rouwritueel

Ik ontmoette een vrouw die een ritueel wilde doen omtrent haar verlies van haar zoon die was overleden na een langdurige ziekte. Toen ze bij me kwam was het vijf jaar geleden dat hij was overleden en voelde nu de kracht om haar eigen verdriet toe te laten en dit in verbinding met haar zoon te helen. Het was een diep verlangen om het verlies van haar zoon een plek in haar leven te gaan geven. Het was een intens ritueel voor haar waar ik haar in alle voorzichtigheid in contact bracht met haar hart, het langzaam te openen, en haar de kracht te geven haar verdriet toe te laten. Naderhand is ze nog vele keren teruggekomen om haar persoonlijke proces van transformatie in alle volledigheid te doorleven, daar waren meerdere rituelen voor nodig.

Geboorte ritueel

‘Ik heb het verlangen om mijn eigen bestaan te zegenen, mijn geboorterecht!’, de vrouw van 72 belde mij en vroeg of ik met haar een ritueel wilde doen. 
‘Ik heb mijn hele leven moeite gehad om er echt te zijn, me welkom te voelen. Het liefst was ik thuis in mijn eigen huis en had moeite met in contact gaan met mensen. Een diep geworteld gevoel van er niet mogen zijn. Mijn verhaal is dat ik het jongste kind ben uit een rij van zes zussen en een broer. Ik was niet gepland en mijn moeder is bijna gestorven toen ze mij op de wereld had gebracht en deze ervaring heeft haar angstig gemaakt, en als kind voelde ik dat, voelde me hier onbewust schuldig over. Een jaar geleden is ze overleden en sinds een maand of twee begin ik langzaam mezelf te voelen, voor het eerst in mijn leven zonder haar energie’, in haar stem klonk verdriet en blijdschap. ‘Het gevoel er mogen zijn wil ik bekrachtigen, en vanuit de diepte van mijn hart ervaren. Het is tijd voor mij!’
Het werd een krachtig ritueel waarin ze zichzelf instaat stelde voor het eerst in haar leven met overgave in connectie te gaan met de onvoorwaardelijke liefde van haar hart. Later na het ritueel toen ze haar dankbaarheid aan mij uitsprak vertelde ze mij dat vriendinnen zich afvroegen wat er met haar was gebeurt. Ze zag er zo anders uit, zoveel lichter, stralend.

Referenties

©[2018] MoonHeart Commissieweg 2 7957 ND De Wijk - KvK nummer: 73435287

 

WebDesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?