"Een koppel ritueel is een mooie manier om geliefden te laten ervaren hoe ze hun eigen begrenzingen kunnen overstijgen. Een ritueel is niet zomaar iets ondergaan, je gaat aan het werk, het onderwerpt je aan een proces van transformatie. We creëren een heilige ruimte waarin we een dialoog aangaan met het hogerbewustzijn, met de spirits, de voorouders en het goddelijke. Dit leidt ons naar de wereld van de ziel en naar heling."

Guide yourself to your own new story

Moonheart ontvangt jullie tijdens dit Sjamanistische ritueel in de aanwezigheid van haar onvoorwaardelijke liefde. Hierdoor komt ruimte vrij voor transparantie en intimiteit. Zo ontdek je samen de diepe verbinding die ontstaat als partners de kracht vinden om hun negatieve beperkingen te overstijgen en elkaar in heelheid en diepe verwantschap ontmoeten. Het enige dat van jullie verwacht wordt is de oprechte intentie om in diepere verbinding te komen met elkaar, vanuit kwetsbaarheid en authenticiteit.

Voel je ook het verlangen om in diepere verbinding te komen met je geliefde, het pad van liefde en vrijheid te betreden?

Veilige setting

Jullie zullen mij als liefdevol en betrokken ervaren, waardoor je je veilig en gezien voelt. Ik laat jullie de kracht van het naar binnen richten zelf ervaren. Alles wat zich in jullie openbaart is altijd afgestemd op wat jullie kunnen dragen en nodig hebben. De rituelen zijn voor alle leeftijden toegankelijk.

Life Changing

Als je in een sessie jullie verbinding en onvoorwaardelijke liefde hebben ervaren dan is dat nog maar het begin. Eenmaal bewust van wat er in jullie zelf leeft zul je je relatie ook anders bekijken en gaan ervaren. Stap voor stap zal je dichterbij jezelf komen, het leven samen leiden vanuit het hart, jullie eigen essentie en zielsmissie. 
De sessie alleen is niet voldoende om deze intense transformatie in beweging te zetten en te houden. 
Dat vraagt om toewijding, jullie zullen veel dingen in het dagelijkse leven anders gaan ervaren. Een richting die veel van je vraagt maar ook het allermooiste (terug)geeft: oprechte verbinding en liefde.

 

Praktische informatie

  • Een koppelritueel duurt 2,5 uur en kost €220,-
  • Voor verdere verdieping zou je na dit koppelritueel samen een cacao ceremonie kunnen doen.

Draag gemakkelijk zittende kleding en zorg dat je de rest van de dag vrij bent.

©[2018] MoonHeart Commissieweg 2 7957 ND De Wijk - KvK nummer: 73435287

 

WebDesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?