Ecstatic Menopause

Groepstraject Sjamanistisch ‘Ecstatic Menopause’ voor vrouwen

Start januari 2022, meld je nu aan!!

In het sjamanisme ga je als vrouw in je leven door drie baarmoederlijke initiaties. De eerste initiatie is meisje wordt jonge vrouw, haar eerste menstruatie. De tweede initiatie is van vrouw naar moeder en de laatste initiatie is van moeder naar wijze vrouw. Het einde van de maanstond van een vrouw, de menopauze.

Deze overgangsfase krijgt niet of nauwelijks aandacht in onze westerse cultuur. De ontkenning van deze prachtige en intense initiatie fase van de wijze vrouw, gaat gepaard met extreme fysieke en psychische klachten door continue onderdrukking van deze innerlijke wijze kracht van vrouwen.
 Dit is een tijd van welkome duisternis. Een vrouw die niet langer menstrueert, neemt de macht in haarzelf over. Haar baarmoeder wordt een maan crystal. Dit is een tijd waarin haar oude wijsheid en levenservaring tot uiting mag komen. Oude vrouwen zijn ‘teachers and guides’ voor de jonge meisjes en jongens, het verzorgen en koesteren in hun eerste levensjaren. Ze begeleiden moeders. 
De wijze oude vrouw heeft grote kracht om de weg voor de jongere generatie te verlichten. Het verlichten van het innerlijke pad, zij weet de weg.

The old medicine women and her gifts of wisdom, mystery, knowledge, grounding with the element earth

Ik geleid vrouwen in deze transitie en het brengt een diepe heling op collectief niveau voor de vrouwen in het westen. 
Voel je een diep verlangen om deze initiatie te ontvangen en/of ben je opzoek naar verdieping van deze prachtige fase om als vrouw de kracht van je wijsheid in volle overgave te belichamen, voel je dan welkom.

Programma

Het zeven maanden traject bestaat uit: 

  • Iedere maand een maandagavond waarin je een ritueel zal ontvangen met een verdiepend thema;
  • Iedere maand een opdracht voor thuis dat is gekoppeld aan het thema waarmee je dagelijks aan het werkt gaat om de diepere lagen binnen in jezelf wakker te maken en je conditioneringen en ego verhalen door te breken;
  • Als afsluiting van dit half jaar traject een cacao ceremonie om alles wat je hebt mogen ervaren te integreren.
 
Voel je bij het lezen een ‘YES’ neem dan contact met me op. Dan kunnen we samen verkennen of dit traject iets voor je is.
 

Agenda

Groep: 6 vrouwen

Traject: 7 aansluitende maanden

Data: 1 keer per maand een maandagavond van 19.00 tot 21.00 uur, start januari 2022, 10 januari, 14 februari, 7 maart, 11 april, 2 mei, 13 juni, 11 juli 2022

Kosten: 710 euro p.p. 

Individueel traject is ook mogelijk.

Bijdrage: 1250 euro.

Start: in afstemming

Nieuwe locatie

Moonheart verhuisd naar Wanneperveen!!

Na lange tijd in de Wijk mijn rituelen en ceremonies te hebben mogen organiseren heb ik deze plek achter me te laten. Tijd voor een nieuw begin!

Ik nodig jullie uit om de nieuwe plek voor mijn rituelen en ceremonies te komen ervaren. Deze plek heb ik samen met mijn geliefde in ons eigen huis gecreëerd. Ons huis ligt in een klein dorpje Wanneperveen in Overijssel omringd door prachtige natuur met heel veel water. Het is het grootse aaneengesloten laagveen moerasgebied van Noordwest Europa. De kracht van dit land en de sterke aanwezigheid van het element water laat mijn rituelen en ceremonies een prachtige intense stroming ervaren. Grote meren en moerasgebieden, ik geniet intens van dit wilde land met zijn wilde dieren, reeën, vossen, bijzondere watervogels zoals ganzen en zeearenden. Dankbaar om dit land te mogen voelen en er mijn rituelen en ceremonies te geven. Dank moeder aarde voor dit grote geschenk!

Het hart is de connectie met de ziel en de bron waar de creatieve levensenergie stroomt.