De Kracht van Verlangen & een Interview in de Happinez

happinez-marlouk-moonheart

Ik sta soms zelf te kijken van hoe krachtig verlangen kan zijn. Vorig jaar sprak ik uit dat ik graag in de Happinez wilde verschijnen, uiteraard over mijn grote passie: het sjamanisme. Nog geen enkele maanden later krijg ik een interview verzoek en staat er een acht pagina’s groot artikel in het december nummer. Alles over het Sjamanisme komt aan bod en het thema ‘verbinden met je hart’ slaat blijkbaar aan want sindsdien staat de telefoon, nou ja tegenwoordig mailbox 😉 roodgloeiend. Ik ben enorm dankbaar voor deze kans die ik heb gekregen om het sjamanisme aan een groter publiek te presenteren en wat enorm fijn dat ik nu met zoveel clienten aan het werk mag met de sessies die ik het liefste doe, de sessies die het hart openen en iemand weer helemaal thuis laten komen in zichzelf. 2020 had niet mooier kunnen beginnen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *