Het hart is de connectie met de ziel en de bron waar de creatieve levensenergie stroomt.

Food of the Gods

Naast de persoonlijke rituelen werk ik ook graag met Kawkaw (cacao) rituelen en ceremonies. De pure vorm van Kawkaw (cacao) zorgen er in deze rituelen en ceremonies voor dat je je hart gemakkelijker opent en zo nog beter kunt voelen waar jouw ware hartsverlangen ligt.

Kawkaw is pure rauwe cacao en brengt je in contact met je hart, een echte hartopener. De Kawkaw spirit is een vrouwelijke spirit met een krachtige wijze en zachte energie die op een hele subtiele liefdevolle en stille manier je instaat stelt waar te nemen wat er in je hart zich afspeelt. Tijdens het ritueel neemt zij je mee op reis en laat je in contact komen met het eenheidsbewustzijn en laat je ervaren waar je op dit moment bent in je leven.

De kawkaw komt oorspronkelijk uit Guatamala. Deze werd door de eeuwen oude Maya’s tijdens rituelen en ceremonies ingezet, gezien als een ‘heilige boom’ en ‘Food of the Gods’. 

Heb je het verlangen om naast de droomrituelen ook het Kawkaw ritueel te ervaren, dan ik je daarbij helpen. Het Kawkaw ritueel heeft een krachtige transformerend effect op je lichaam en geeft een diepere verbondenheid met je hart waarin je wijze inzichten en richting ontvangt en antwoorden op je vragen.

Praktische Informatie

Het Kawkawritueel kan individueel maar ook als koppel gedaan worden. Als koppel zou je bijvoorbeeld een gezamelijke intentie tot een diepere harstverbinding kunnen zetten.

Daarnaast organiseer ik ook groepsceremonies. Voor een cacaoritueel of een groepsceremonie trek ik ongeveer vijf uur uit. De ervaring is dat deze tijd nodig is om in rust, ruimte en vertrouwen met de Kawkaw in verbinding te komen.

Individueel ritueel

  • Een Cacao ritueel individueel duurt tussen de 4 – 5 uur
  • Deze één op één sessie kost €250,-

Koppel ritueel

Een cacao ritueel voor een koppel duurt tussen de 4-5 uur en kost €200,- p.p.

 

Groepsceremonie

Tijdens de groepsceremonie neem ik nog iets meer de tijd om de werking van de cacao optimaal te kunnen ervaren. Het is tussen de 5-6 uur. In een groep is je deelname €90,- .

 

Agenda groepsceremonie

  • zaterdag 22 augustus 2020
  • zaterdag 29 augustus 2020
  • zaterdag 5 september 2020

Meer informatie & aanmelden >

BLOGS

Cacao Food for Gods

Het was op een warme zomeravond dat ik op het Boom Festival in Portugal de cacaospirit ontmoette. Het was de week van de red moon, de solar eclipse en tijdens deze avond kwam ik in contact met een jonge man en vrouw. Al tijdens de eerste woorden van ons gesprek voelde ik een diepe zielsliefde, wat mij ook direct in contact bracht met mijn eigen hart en ziel. De intense energie die ze uitstraalde maakte dat mijn hart helemaal open brak en mij intuïtief naar deze prachtige jonge mensen liet bewegen. Lees verder >

Eerste Ervaring Met Cacao

Het is voor mij al weer wat jaren geleden dat ik voor het eerst zelf mee deed met een cacao ceremonie. Maar het voelt nog als de dag van gister. 
De zachte en subtiele energie van de cacao kon ik al voelen op het moment dat ik het kopje cacao in mijn hand had. De cacao wordt vermengt met water en deze drink je dan gezamenlijk op. Daarna werden er mantra’s gezongen waar ik helemaal in opging. Een subtiele tinteling verspreidde… Lees verder >

De Kracht van Cacao

Cacaoceremonies worden steeds populairder in het westen van de wereld en het medicijn zelf biedt een grote mogelijkheid voor grotere focus en verbinding. Het versterkt de creatie van heilige ruimtes of ‘containers’ en gebed/transformatie vergemakkelijkt. Focus en aanwezigheid zijn daarbij noodzakelijke eigenschappen om elke soort veilige container of heilige ruimte te creëren. Lees verder >

Referenties

©[2018] MoonHeart Commissieweg 2 7957 ND De Wijk - KvK nummer: 73435287

 

WebDesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?