Het hart is de connectie met de ziel en de bron waar de creatieve levensenergie stroomt.

Food of the Gods

Naast de persoonlijke rituelen werk ik ook graag met Kawkaw (cacao) rituelen en ceremonies. Gedurende dit bijzondere ritueel zal ik een heilige ceremoniële ruimte creëren waarin je samen met je sisters & brothers de reis met de cacao spirit gaat maken. De cacao spirit is een vrouwelijke energie en een echte hartopener. ‘Laat je door haar liefdevol meenemen op reis vanuit je hoofd naar je hart. De pure vorm van Kawkaw (cacao) zorgen er in deze rituelen en ceremonies voor dat je je hart gemakkelijker opent en zo nog beter kunt voelen waar jouw ware hartsverlangen ligt.

We starten de ceremonie met het samen drinken van de cacao. De kracht van dit magische drankje is dat het je diep in contact brengt met je innerlijke wereld waarin je de diepte van je gevoelens gaat ervaren, je mee kan nemen naar de dieptes van je onderbewustzijn. De spirit brengt je precies daar waar je staat in het leven en wat aandacht binnen in jou vraagt. Zij zal het licht schijnen daar waar heling voor jou nodig is. Iedereen zal de reis dan ook op een andere manier gaan ervaren. Door middel van muziek, drum, mantra’s en geleide meditatie, zal je worden gedragen en beschermd onder geleiding van Moonheart en in aanwezigheid van je sisters.

Een intens heilige reis die je in verbinding brengt met je lichaam, je ziel en de wijsheid die daarin verborgen ligt. Samen met andere vrouwen (of mannen in de gemengde groepen)ontmoet je je licht en schaduw, laat ik je de kracht van verbinding ervaren met jezelf en met de ander. De liefdevolle krachtige energie van Moonheart en de aanwezigheid van je brothers & sisters zal je een ervaring geven die je niet snel zal vergeten en die je verder helpt op je pad naar bezieling.

Kawkaw is pure rauwe cacao en brengt je in contact met je hart, een echte hartopener. De Kawkaw spirit is een vrouwelijke spirit met een krachtige wijze en zachte energie die op een hele subtiele liefdevolle en stille manier je instaat stelt waar te nemen wat er in je hart zich afspeelt. Tijdens het ritueel neemt zij je mee op reis en laat je in contact komen met het eenheidsbewustzijn en laat je ervaren waar je op dit moment bent in je leven.

De kawkaw komt oorspronkelijk uit Guatamala. Deze werd door de eeuwen oude Maya’s tijdens rituelen en ceremonies ingezet, gezien als een ‘heilige boom’ en ‘Food of the Gods’. 

Heb je het verlangen om naast de droomrituelen ook het Kawkaw ritueel te ervaren, dan ik je daarbij helpen. Het Kawkaw ritueel heeft een krachtige transformerend effect op je lichaam en geeft een diepere verbondenheid met je hart waarin je wijze inzichten en richting ontvangt en antwoorden op je vragen.

Programma

 • Inloop 14.30 tot 15.15 kopje thee
 • Begin Cacao ceremonie 15.30
 • Afsluiting 20.00

Moonheart zet op krachtige en zachte wijze een ceremonie neer waarin we de cacao samen zullen opdrinken, mantra’s gaan zingen en muziek zullen maken. Daarna is er voor ieder persoon de ruimte om een eigen plek te creëren waarin je de reis met de cacao spirit gaat ervaren. Vaak is dit liggend en aan het einde van de ceremonie is er de mogelijkheid om meer in verbinding te gaan met andere door dans en beweging.

Wist je dat je reis steeds dieper wordt als je vaker aan een cacao ceremonie meedoet? Doordat je de cacao spirit eerder hebt ontmoet durf je verder in overgave te gaan en wordt de cacao ceremonie steeds krachtiger voor je.

Agenda groepsceremonieNieuwe Data

 • Zondag 3 januari 2021 – Vol – (women only)
 • Zaterdag 9 januari 2020 – Vol(women only)
 • Zaterdag 23 januari  – Vol – (women only)
 • Zaterdag 6 februari–2 plekken beschikbaar(women only)
 • Zondag 21 februari – 2 plekken beschikbaar – (women only)
 • Zaterdag 6 maart – 3 plekken beschikbaar – (women only)

Kan je deze data niet maar wil je wel graag op de hoogte gehouden worden van nieuwe ceremonie data? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief >

Lokatie

Ik heb een mooie ceremonie ruimte in onze rietgedekte boerderij in De Wijk. Adres: Commissieweg 2 7957 ND De Wijk

Groepsgrootte

Ik heb ervoor gekozen om in een kleine intieme setting van max. 4 personen te werken op deze manier kan ik iedereen met veel aandacht liefdevol begeleiden in zijn reis met de Cacao Spirit. Dit ritueel is een diepe transformerende reis waarin Moonheart voor een krachtige geleiding zorgt.

Kosten

Voor deze middag vraag ik een bijdrage van 150 euro* inclusief drinken en het samen eten als afsluiting van de ceremonie.

Aanmelding

Heb je het verlangen mee te doen, meld je dan aan met onderstaand formulier of mail me naar info@moonheart.nl. Voel je bij het lezen wel het verlangen maar twijfel je of dit nu iets voor jou is? Neem dan gerust contact met mij op. Ik zal met liefde je overwegingen aanhoren en eventuele vragen beantwoorden.

*Is de bijdrage te hoog voor je maar heb je een groot verlangen toch mee te doen, er is in overleg veel mogelijk. Laat het me weten.

Aanmelden of Vragen

Prive Ceremonie, Koppel- of Eigen Groepsceremonie

Praktische Informatie

Het Kawkawritueel kan ook individueel, als koppel of met een eigen samengestelde groep gedaan worden. Als koppel zou je bijvoorbeeld een gezamelijke intentie tot een diepere harstverbinding kunnen zetten.

Voor een cacaoritueel trek ik ongeveer vijf uur uit. De ervaring is dat deze tijd nodig is om in rust, ruimte en vertrouwen met de Kawkaw in verbinding te komen.

Individueel ritueel

 • Een Cacao ritueel individueel duurt tussen de 4 – 5 uur
 • Deze één op één sessie kost €250,-

Koppel ritueel

Een cacao ritueel voor een koppel duurt tussen de 4-5 uur en kost €200,- p.p.

 

Eigen Groepsceremonie

Vanaf 4 personen kun je een eigen groepsritueel organiseren. Dat kan op mijn lokatie plaatsvinden maar ook op een door jullie gekozen plek. Tijdens de groepsceremonie neem ik nog iets meer de tijd om de werking van de cacao optimaal te kunnen ervaren. Het is tussen de 5-6 uur. In een groep is je deelname €150,- p.p..

Op de hoogte gehouden worden van nieuwe data en nieuws rondom de rituelen van MoonHeart? Meld je hier aan voor de nieuwsbrief >

BLOGS

©[2018] MoonHeart Commissieweg 2 7957 ND De Wijk - KvK nummer: 73435287

 

WebDesign in co-creatie met www.tessasmits.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?